Deel uw goede bedrijfsvoornemens met ons

Het nieuwe jaar is net begonnen en het is dus weer tijd voor goede voornemens. U maakt ze voor uzelf, maar waarschijnlijk ook voor uw bedrijf. Wellicht gaat u nieuwe activiteiten ondernemen of uitgebreider investeren in bijvoorbeeld een overname of extra voorraad. Ook een nieuwe locatie kan wellicht op uw ‘to-do-list’ staan voor het komend jaar.

 

Bij al deze plannen komen, wellicht zonder dat u zich dat beseft, verzekeringen om de hoek kijken. Zo dekt uw aansprakelijkheidsverzekering alleen bepaalde activiteiten. Wanneer u andere activiteiten uitvoert die niet genoemd zijn, dan bent u voor die activiteiten niet verzekerd. Uw opstal- en inventarisverzekering zijn gebonden aan bepaalde locaties, dus daar is het van belang de nieuwe locatie(s) tijdig bij de verzekeraar te melden. Wij adviseren u dan ook:

 

  • Bij nieuwe activiteiten melding te maken van deze activiteiten, zodat de aansprakelijkheidsverzekering aangesloten kan blijven en
  • Bij nieuwe locaties ons te informeren, zodat we uw inventaris en opstal goed kunnen (blijven) verzekeren.

Daarnaast vinden we het altijd leuk om betrokken te blijven bij uw bedrijf en de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Graag vragen wij u om bij wijzigingen in uw activiteiten of locaties contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen maken en bij te praten, zodat we ook in de toekomst uw verzekeringen optimaal houden.