Collectieve ziektekostenverzekering

 

Wilt u zich van talent verzekeren? Biedt dan verzekeringen als arbeidsvoorwaarde!

 

Nu de economie aantrekt is het weer moeilijk om goede medewerkers te krijgen en nog moeilijker om ze te houden. De tijd dat alleen salaris doorslaggevend was is al lang voorbij. Een goed pakket verzekeringen voor werknemers kan als werkgever een verschil maken.

 

Neem bijvoorbeeld een collectieve ziektekostenverzekering. Uw medewerkers ontvangen een interessante korting als u deze collectief aanbiedt. Ook zijn er vaak uitgebreidere dekkingen mogelijk. Daarnaast weet u dat uw werknemers verzekerd zijn en bieden sommige verzekeraars zelfs dekking voor preventieve zorg. Kortom, een blije werknemer en geruste werkgever.

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. Vaak is een ongeluk van uw medewerker of zijn gezin de grootste zorg van uw medewerker. Een goede collectieve ongevallenverzekering zorgt ervoor dat uw medewerker (en indien gewenst zelfs zijn gezinsleden) financieel gecompenseerd worden na een ongeval.

 

Veel (met name jongere) medewerkers willen geen standaard pensioenregeling meer. Wel willen ze graag op hun eigen manier zorgen voor later. Door middel van diverse verzekeringen kunt u als werkgever uw medewerker een meer zekere toekomst geven.

 

Zo zijn er veel verzekeringen die u uw medewerkers kunt aanbieden. Prettige bijkomstigheid voor u is dat veel verzekeringen in de vrije ruimte van de werkkostenregeling vallen.

 

Wij adviseren u dan ook:

  • Voor het einde van het jaar te overwegen om een nog aantrekkelijker werkgever te worden door collectieve verzekeringen aan uw werknemers aan te bieden;
  • Indien u al collectieve verzekeringen aanbiedt na te gaan of het aangeboden pakket nog het meest gunstigste is en door medewerkers gewaardeerd wordt.

Als u ons uitnodigt voor een gesprek is dat een mooie gelegenheid om de mogelijkheden te bespreken en eventuele bestaande collectieve verzekeringen te evalueren. Neemt u contact met ons op om een afspraak in te plannen?