Met een veilig gevoel naar de sneeuw

Met een veilig gevoel naar de sneeuw

Gaat u weer lekker naar de sneeuw, deze winter? Controleert u dan eens of hoe u er verzekeringstechnisch voor staat. Met een (doorlopende) reisverzekering bent u er nog niet, want wintersportdekking is daarin niet standaard. Tijdens de wintersport loopt u namelijk extra risico. Ons onafhankelijke kantoor vertelt u graag hoe u met een veilig gevoel op weg kunt.

Gipsvlucht
Wanneer u bijvoorbeeld een been breekt, is het prettig dat u gebruik kunt maken van een zogeheten gipsvlucht. Nog prettiger is het wanneer de kosten ervan door de verzekering worden gedekt en zorgen u uit handen worden genomen. Een gewone reisverzekering dekt die kosten niet. Dat geldt ook voor medische kosten tijdens de wintersport. In veel wintersportlanden is medische zorg duurder dan in Nederland.

Schade en diefstal
Wanneer u wintersportdekking hebt, betekent dit niet dat u alle risico’s mag nemen. Off-piste skiën kan bijvoorbeeld betekenen dat u alsnog zelf opdraait voor medische kosten. En dan uw spullen nog. Schade en diefstal liggen op de loer. Combineer daarom uw wintersportdekking met bagagedekking. Ook gehuurde spullen zijn dan verzekerd, mits u de juiste verzekering hebt afgesloten. Ons kantoor wijst u graag de weg.

  • Wintersportdekking is niet standaard in een (doorlopende) reisverzekering.
  • Dat geldt ook voor medische kosten tijdens de wintersport; de kosten daarvan kunnen hoog oplopen.

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bel of mail ons voor informatie op maat.