Denk aan uw groene kaart en reisverzekering als u op wintersport gaat

Veel mensen gaan in deze tijd van het jaar weer op wintersport. Tijd om van een onbezorgde vakantie te genieten. Daarom is het belangrijk om twee zaken goed te regelen.

 

Heeft u een groene kaart?
In Nederland wordt de groene kaart vaak digitaal afgegeven. Andere landen zijn nog niet zover en verlangen dat u een papieren groene kaart toont. Ook in veel wintersportgebieden is bij schade het tonen van een papieren groene kaart nog verplicht. Zorg daarom dat u goed voorbereid op pad gaat en vraag uw papieren groene kaart op tijd aan. Wij verzorgen deze graag.

 

Heeft u een reisverzekering voor de wintersport?
Helaas zit ook tijdens de wintersport een ongeluk in een klein hoekje. Met name onverwachte blessures kunnen zorgen voor hoge medische kosten. Een goede reisverzekering biedt uitkomst, zeker omdat u dan ook gebruik kunt maken van de helpdesk die u direct van advies kan voorzien bij calamiteiten. Daarom is het sluiten van een goede reisverzekering belangrijk. Ook wanneer u al een reisverzekering heeft is het goed om deze nog eens goed te bekijken, niet iedere reisverzekering biedt namelijk standaard dekking voor wintersportvakanties.

 

Daarom adviseren wij u als u op wintersport gaat dan ook als volgt:

 

  • Vraag tijdig uw fysieke groene kaart aan voor de auto;
  • Laat u door ons adviseren over een goede reisverzekering die wintersportvakanties dekt.

Als u contact met ons opneemt zijn wij u uiteraard graag van dienst.