Heeft u iets nieuws gekocht? Wij feliciteren u graag.

Na de feestdagen is het weer het moment om toe te slaan in de uitverkoop. Een uitgelezen gelegenheid om uw garderobe aan te vullen of toch die nieuwe TV te kopen, zodat u ook van de tweede competitiehelft niets hoeft te missen. Veel mensen maken elk jaar gebruik van de januari-uitverkoop en hebben sinds het afsluiten van hun inboedelverzekering een aanzienlijk deel van de inboedel vervangen.

 

Uw inboedelverzekering verandert sneller dan u denkt!
Vaak heeft u bij het afsluiten van uw inboedelverzekering een inschatting gemaakt van de waarde van uw spullen. Zeker wanneer de verzekering al langer loopt is de kans groot dat u in de tussentijd een flink deel van uw inboedel heeft vervangen. Om te voorkomen dat u bij schade een negatieve verrassing krijgt is het goed om de waarde van uw inboedel opnieuw in kaart te brengen.

 

De kostbaarhedenverzekering is sneller nodig dan verwacht
Een andere ontwikkeling is dat er steeds meer digitale gadgets te koop zijn. Elektronica is vaak maar voor een beperkt bedrag verzekerd op uw inboedelpolis. Ook erfstukken of sieraden zijn beperkt meeverzekerd en indien de totale waarde van uw elektronica en andere kostbaarheden meer dan EUR 5.000,- bedraagt kan het nodig en voordelig zijn om een kostbaarhedenverzekering te sluiten.

 

Wij adviseren u dan ook uw inboedelverzekering onder de loep te nemen en te letten op het volgende:

 

  • Schat de waarde van uw inboedel opnieuw in en geef ons deze waarde door. Wij passen dan graag uw inboedelverzekering aan;
  • Heeft u veel elektronica of andere kostbaarheden? Overweeg dan een kostbaarhedenverzekering.

Uiteraard zijn wij u graag van dienst met de juiste tools om uw inboedel en kostbaarheden op waarde te schatten en informeren wij u graag over de verrassend goedkope oplossingen.