Diefstal uit bijgebouwen

Diefstal uit bijgebouwen

Wat hebt u zoal in uw schuur of tuinhuis staan? En sluit u de boel altijd netjes af, met een deugdelijk slot? Veel mensen gaan hier nonchalant mee om. Wanneer u alleen een paar oude fietsen in de schuur hebt staan, of kussens in het tuinhuis, dan kunt u zich die nonchalance permitteren. Maar als er sprake is van duur gereedschap, wordt het al anders.

Inboedelverzekering
Per dag wordt er gemiddeld zeventig keer gestolen uit bijgebouwen (schuren, tuinhuizen, garages). Wanneer er sporen van inbraak zijn en u hebt een inboedelverzekering, dan bent u in de meeste gevallen gedekt. Maar niet in alle gevallen. Er zijn verzekeraars bij wie u moet kunnen aantonen dat bijvoorbeeld uw elektrische fiets(en) op slot stond(en) en dat het bijgebouw voorzien was van deugdelijke sloten.

Maximale bedragen
Daarnaast is er veel verschil in de maximale bedragen die verzekeraars uitkeren. Wat is nu voor u de beste verzekering? Voor onafhankelijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt en dat uw schade correct wordt afgehandeld.

  • Wanneer er sporen van inbraak zijn en u hebt een inboedelverzekering, dan bent u in de meeste gevallen gedekt, maar er is veel verschil in de maximale uitkering.
  • Er zijn verzekeraars die extra eisen stellen aan beveiliging.

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bel of mail ons voor informatie op maat.